Jag vill härmed passa på att varna alla föräldrar.  Jag har under veckan blivit både lycklig och förvånad varje gång jag besökt tvättstugan. INGEN TVÄTT! Nu är det så här att äldsta dottern är jätteduktig och fixar all sin tvätt själv (och det beror inte på att jag tvättat sönder något eller så) och har således en egen tvättkorg på sitt rum. Antagligen tycker de bägge yngre döttrarna att det verkar väldigt praktiskt så de slipper gå ända till den gemensamma tvättkorgen i badrummet för att dumpa sin smutstvätt. Döm om min förvåning när jag kikar in i deras rum = MONSTERTVÄTT – typ fem maskiner och behov av fler torkställningar.

Tröjor hängandes på innerdörrar och trosor dinglande i granen. Måste tyvärr bryta här då tvättmaskinen talar om att den är klar med en glad melodi.

OBS! Det är ett fejkleende på bilden.

_MG_5120

Johan Schutz – en av huvudfigurerna programserien på TV 7 TV4 Play – Päron i solen