oland

Bättre sent än aldrig, här kommer i alla fall måndagsinlägget. Vi hade en mycket trevlig Päronträff på Öland och firade en av deltagarna som nyss fyllt 40. Stor gästfrihet och gott om aktiviteter på ett fantastiskt fint ställe.  Själv lyckades jag med att bli hundbiten på hakan och hästbiten i låret och handen  (jag hetsade dem knappt någonting).

Imorgon är det ju dags för avsnitt nr 3 och troligtvis presentation utav fler deltagare. Fast om man har synat den nya reklamen så ser det ut som om jag är med på ett hörn även här.

Imorgon blir det som vanligt ett inlägg efter programmet.

Nu är det så här att när jag skulle skriva att jag blivit hästbiten i låret dök det upp en bild på ett kyckling ? ?lår som jag inte lyckats få bort så det får ni hålla till godo med och….

– Nej jag är inte ett dugg irriterad …vi hörs !