? Som ni ser så rullar det ju en del cash när man har tre shoppingbenägna döttrar,  men va faan man gör ju nya varje dag (pengar alltså).

I det här avsnittet var man på date med min mycket trevliga och mycket galna granne Jessica typ 70-80 meter upp i det blå. Av ren lättnad över att komma ner helskinnad så fick jag ge henne en liten puss! Ordentlig som man är dolde man det ganska väl med mina extremt stora händer. Det överraskade mig dock att samtliga döttrar trodde att farsan skulle pussas på första ”daten”. De känner mig bättre än så och vet att jag inte är lättfotad.

För övrigt var det fantastiskt roligt att se utflykten till ”Aloe vera-farmen” och Per-Åkes kommentarer till guiden som fattade noll. Per-Åke myntade även en riktigt bra slogan som jag bara måste dra;

– Vi är här för att skapa minnen – egna och andras.
Det var verkligen det vi gjorde.

– Usch, blev nästan lite djup där, dags att krypa till kojs så man tyar göra lite nya cash imorgon.
GODNATT imorgon är det FREDAG!!!

Altona