Jag klarade mig denna gången med. Och jag som var bombsäker på att det här lite jobbiga avsnittet skulle komma idag. Fast det har jag förvisso trott varje gång. Nåväl det är väl bara att svettas en vecka till för då måste det komma, eller ???

En jätterolig grej måste jag berätta (och det helt utan lov från Linn ) angående fisketuren så fick världens största djurvän napp och dessutom krokad i ögat,  när de släppte i den stackarn i havet igen så flöt den men de försökte släta över genom att säga fisken ska bara vila lite – då kommer en stor mås och klipper den .

Främlingar dök det upp mot slutet men de där bägge hade inte direkt kvinnliga former. Eller också filmade de bara två av de nya deltagarna?

Avslutningsvis måste jag bara förtydliga volleybollen, klar seger till mitt lag fastän skåningen försökte fuska. Fuska gjorde han även i madrass racet. Jag och hans mycket sympatiska son Gurra var i samma lag och de enda som följde reglerna,  alltså rättmätiga vinnare även här. dock är detta något jag lagt bakom mig för länge sen.

Imorgon är det fredag och jag kan nog lugna en del genom att säga det blir en Schutz fri Altona helg då jag ska ha kalas för FIFI imorgon och LINA på lördag samt släkt kalas på söndag. Puh

TREVLIG HELG PÅ ER  !!!