Det här avsnittet har jag väntat väldigt länge på och det är skönt att det är över, resten blir en barnlek. JA,  jag är lite väl överkänslig ibland men tillockmed jag blev förvånad över reaktionen .  Det är väl så att man tänker tillbaka och det var ju 16 år sedan så mycket har hänt sedan dess. Hur som helst så roade jag töserna om inget annat (med indragen veckopeng som påföljd. ) Det här tycker nog mina kära arbetskollegor är fantastiskt roligt också och hade det inte varit för Felicias kommentar hade jag nog tagit helg redan ikväll. Hon sa nämligen så här. – Farsan, vågar man gråta i TV så är man BAD ASS.

Nu över till något helt annat – LINN

Där lyckades de små intrigmakerskorna verkligen ställa till det för produktionen som hade delat på mig och fr.Palm genom att sätta upp oss samtidigt. Det blev två riktigt lyckade tillställningar och tycker ni att jag upprepade mig på caféet så skyller jag allt på irish Coffee’n , jag råkade beställa 12:or då min spanska inte är fulländad. Frågan är då avslutningsvis om det blev något mellan mig och unga fr.Linn? Det verkar ju som om alla fem döttrarna ville det iallafall och vilken förälder gör inte som sina barn vill  !!! Missa inte nästa vecka

GOD NATT och hoppas alla får en grym helg  (i positiv mening )