Johan_MG_4236-1280x768

Som singel och trebarnspappa till tre döttrar (Nathalie 17 år, Felica 12 år och Angelina 11 år) – har jag fullt upp nästan jämt. Jag vet att det behövs många ”cotton-pads” och var man hittar lösögonfransar i affären.

Mina fritidsintressen består i att tvätta kläder, handla mat, laga mat, diska och städa min 5-rummare i Ljungaviken i Sölvesborg. Men också köra taxirundor med barnen till olika aktiviteter. Jag gillar att köra bil. Det har varit ett stort intresse ända sedan jag jag köpte min första – en illgrön Ford Escort 76:a med svart vinyltak och beige äkta tygklädsel. Just nu kör jag Volvo men är snart tillbaka i favoritstallet BMW.

Min historia kantats av allt möjligt gott och ont. Jag bjuder på en del. Här. Snart.

Jag tar inte så allvarligt på livet i vardagen. Även om jag är känslig romantiker som blir lite tårögd ibland. Men som äldst av tre bröder är jag härdad.

Min svagaste punkt är mina barn. Min starkaste mina barn. Där emellan känner jag mycket för gamla hus. Renovering och att bygga och skapa ett hem precis som man vill ha det. Har en konstnärlig och kreativ ådra. Kanske det perfekta resultatet av en korsning mellan en sjökapten och en kassörska från Torsö.

Jobbar som serviceelektriker på Bravida och för tillfället är jag stationerad i Kristianstad där vi upprustar elinstallationerna på VA-näter från Maglehem upp till Arkelstorp.

Va fan gör jag här?

Ja, det undrar jag också.